Do půl hodinky
1 porce
Opékání „na klacku“ je pro děti velká zábava, ale málokdy jim vydrží déle než jeden špekáček. Proto radíme ty zbylé upéct v alobalu na žhavých uhlících, a navíc s porcí šťavnaté zeleniny. Nejenže si ušetříte práci, ale ještě děti naučíte, že i zelenina může na ohýnku chutnat labužnicky.
Ze dvou vrstev alobalu si připravte čtyři větší obdélníky. Na jejich střed nalijte trochu oleje, na olej rozdělte nakrájenou papriku, měsíčky červené cibule a cherry rajčata.
K zelenině do každého balíčku dejte jeden oloupaný celý stroužek česneku, kolečka špekáčků, rozmarýn a tymián. Balíčky zabalte.
Pečte je na dohořívajícím ohništi na rozpálených uhlících asi 10-15 minut. A pokud k nim chcete vypečenou přílohu, inspirujte se v receptu na kynuté “hady” opékané na klacku.
Zajímají vás další recepty pro děti a zároveň chcete ušetřit peníze i čas? Přidejte se do klubu Benjamínek, a my vám budeme posílat pravidelnou inspiraci. Navíc dostanete další výhody: členské slevy (nejen) na dětské produkty, dopravu zdarma a možnost získat zpět část ceny každé objednávky formou kreditů. Členství je pro vás ZDARMA, tak se přihláste do klubu Benjamínek už dnes.
Průběžné ukládání vašich údajů nám pomáhá zjednodušit prohlížení supermarketu, zobrazovat obsah na míru a analyzovat návštěvnost stránek. Kliknutím na Přijmout vše vyjadřujete souhlas s tím, jak s vašimi údaji nakládáme.