Pejskar Hovězí steak do ruky
Nakupte více za méně
- Popis produktu
Trvanlivý fermentovaný minisalámek s vysokým podílem hovězího masa, minimem přídatných látek s výraznou masovou chutí bez zvýrazňovačů chuti a lepku. Vyrobeno podle České cechovní normy, oceněný Českou chuťovkou a značkou kvality KLASA, Česká potravina.
O výrobci
Společnost Pejskar & spol., spol. s r.o. s provozovnou v Polici nad Metují patří k nejstarším výrobcům trvanlivých fermentovaných masných výrobků v České republice. Vždyť právě tady byl vyvinut jeden z prvních fermentovaných salámů, který byl na počest místa svého vzniku nazvaný Poličan.
- Adresa dodavatele
- PEJSKAR & spol., spol. s r.o., Kostelecká 894/61, 196 00 Praha 9 – Čakovice
- Skladovací podmínky
- Skladujte od 0 °C do +5 °C.
Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 133 dní
Aktuálně evidovaná trvanlivost produktu: 114 dní
- Složení
Hovězí maso, jedlá sůl, přírodní koření, cukr, dextróza, startovací kultura, konzervant: dusitan sodný. Na 100 g výrobku bylo použito 185 g hovězího masa.
Výživové hodnoty (na 100 g) | Hodnota |
---|---|
Energetická hodnota | 1255 kJ |
Energetická hodnota | 299 kcal |
Tuky | 11 g |
Z toho nasycené mastné kyseliny | 4.3 g |
Sacharidy | 3.7 g |
Z toho cukry | 0.5 g |
Bílkoviny | 41 g |
Sůl | 3.4 g |
Přestože se maximálně snažíme, aby všechny informace o výrobcích byly aktuální a správné, může dojít z důvodu aktualizace předpisů ke změně složek a dietetických informací. Proto si prosím vždy přečtěte etiketu na výrobku a nespoléhejte se pouze na informace poskytnuté na našich stránkách.