Treska v papilotě

Treska v papilotě

Délka přípravy

Do půl hodinky

Počet porcí

1 porce

Náročnost

Hodnocení

Ingredience

2 ks Fenykl čerstvý (cca 420g)
100 g Giana zelené olivy zelené bez pecky ve slaném nálevu 195g
4 větvičky Kopr čerstvý řezaný, vanička 30g
100 g Giana Olivy černé bez pecky 140g
400 g Treska obecná ze severu filet bez kůže (cca 250g)
1 ks Citrony BIO balení 500g
3 lžíce Ballester Extra panenský olivový olej 500ml
200 g Rajčata cherry červená kulatá, vanička 250g

Postup přípravy

1. Připravíme gril

V rozpáleném grilu rozhrňte uhlíky do stran, aby ryba v papilotě nebyla v přímém žáru.

2. Nepečeme přímo

Z pečícího papíru ustřihněte 4 stejně velké kusy, do kterých budete rybu balit.

3. Jdeme krájet

Fenykl a citron nakrájejte na plátky. Cherry rajčata překrojte napůl a rybu překrojte na menší kusy.

4. Dáme to dohromady

Na jednotlivé pečící papíry rozložte rovnoměrně všechny připravené ingredience. Osolte, opepřete a zakápněte olejem.

5. Šup na gril

Pečící papír zabalte pomocí provázku, položte na gril a přiklopte víkem. Grilujte 20 minut.

Nakupte potřebné ingredience

Fenykl čerstvý (cca 420g) (2 ks)

Giana zelené olivy zelené bez pecky ve slaném nálevu 195g (100 g)

Kopr čerstvý řezaný, vanička 30g (4větvičky)

Giana Olivy černé bez pecky 140g (100 g)

Treska obecná ze severu filet bez kůže (cca 250g) (400 g)

Citrony BIO balení 500g (1 ks)

Ballester Extra panenský olivový olej 500ml (3 lžíce)

Rajčata cherry červená kulatá, vanička 250g (200 g)