Těstovinový salát s tuňákem Calvo

Těstovinový salát s tuňákem Calvo

Délka přípravy

Do půl hodinky

Počet porcí

1 porce

Náročnost

Hodnocení

Ingredience

80 g Panzani Farfalle bezvaječné semolinové
80 g Calvo Tuňák v olivovém oleji 3x80g
2 lžíce Borges Original Extra panenský olivový olej 500ml
1 ks Cuketa zelená čerstvá (cca 550g)
3 větvičky Bazalka květináč "13 cm”
2 ks Česká produkce - Rajčata Cherry červená kulatá na stonku "Briosso", vanička 400g

Postup přípravy

1. Jak na to?

Uvařte těstoviny a poté je propláchněte studenou vodou. Nakrájenou cuketu a rajčata lehce osmažte na olivovém oleji. Spolu s tuňákem přidejte do těstovin, dochuťte a ozdobte bylinkami.

Nakupte potřebné ingredience

Panzani Farfalle bezvaječné semolinové (80 g)

Calvo Tuňák v olivovém oleji 3x80g (80 g)

Borges Original Extra panenský olivový olej 500ml (2 lžíce)

Cuketa zelená čerstvá (cca 550g) (1 ks)

Bazalka květináč "13 cm” (3větvičky)

Česká produkce - Rajčata Cherry červená kulatá na stonku "Briosso", vanička 400g (2 ks)