0
K pokladně

Tapiokový puding s mangovým želé a kokosem (4 skleničky)

Tapiokový puding s mangovým želé a kokosem (4 skleničky)

Délka přípravy

Do hodinky

Počet porcí

1 porce

Náročnost

Hodnocení

Ingredience

300 g Mangové pyré
3 ks Plátky želatiny
50 g Tapiokové perly
200 g Voda
250 g Kokosová smetana
1 balení Cukr dle potřeby
30 g Kokosové chipsy

Postup přípravy

1. Krok

Plátky želatiny necháme do změknutí namočené v ledové vodě. Pyré nahřejeme a vmícháme vyždímanou želatinu. Promícháme a nalejeme do skleniček.

2. Krok

Tapiokové perly zalejeme vodou a necháme přes noc nabobtnat. Ráno přilejeme smetanu, osladíme dle chuti a přivedeme k varu. Provaříme asi 2 minuty a nalejeme na zatuhlé želé do skleniček. Ozdobíme kokosovými chipsy a necháme v lednici zatuhnout.

Nakupte potřebné ingredience

Mangové pyré (300 g)

Plátky želatiny (3 ks)

Tapiokové perly (50 g)

Voda (200 g)

Kokosová smetana (250 g)

Cukr dle potřeby (1balení)

Kokosové chipsy (30 g)