Tapiokový puding s mangovým želé a kokosem (4 skleničky)

Tapiokový puding s mangovým želé a kokosem (4 skleničky)

Délka přípravy

Do hodinky

Počet porcí

1 porce

Náročnost

Hodnocení

Postup přípravy

1. Krok

Plátky želatiny necháme do změknutí namočené v ledové vodě. Pyré nahřejeme a vmícháme vyždímanou želatinu. Promícháme a nalejeme do skleniček.

2. Krok

Tapiokové perly zalejeme vodou a necháme přes noc nabobtnat. Ráno přilejeme smetanu, osladíme dle chuti a přivedeme k varu. Provaříme asi 2 minuty a nalejeme na zatuhlé želé do skleniček. Ozdobíme kokosovými chipsy a necháme v lednici zatuhnout.

Ingredience

300 g Mangové pyré
3 ks Plátky želatiny
50 g Tapiokové perly
200 g Voda
250 g Kokosová smetana
1 balení Cukr dle potřeby
30 g Kokosové chipsy

Pokud využíváte funkci personalizace, upravíme zasílané nabídky tak, aby pro vás byly vždy zajímavé. Zohledníme na jaké zboží se u nás díváte (i když se nepřihlásíte), co nakupujete, jaké naše e-maily vás zaujmou a údaje, které z toho odvodíme. Personalizaci můžete samozřejmě kdykoliv (i před registrací) vypnout v sekci Nastavení soukromí .

Nebo