Principy ochrany soukromí na Košík.cz

Košík.cz přizpůsobujeme na míru vám. Na základě vašeho chování na webu personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantní nabídky a produkty. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ nebo jakýkoli odkaz mimo tuto lištu souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a v reklamních sítích na dalších webech. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete kdykoli vypnout v Nastavení soukromí.

Omlouváme se, ale vinou technických komplikací na straně banky nedokážeme zaručit 100% funkčnost platebních terminálů. Prosíme, mějte dostatečnou hotovost k zaplacení. Děkujeme za pochopení.

Sekaná

Sekaná

Délka přípravy

Do hodinky

Počet porcí

1 porce

Náročnost

Hodnocení

Postup přípravy

1. Uvaříme vejce

V kastrůlku si uvaříme dvě vajíčka - asi jen 3 minuty, aby bílek ztuhl, ale žloutek zůstal tekutý, ten se totiž dopeče v troubě. S vejci manipulujeme opatrně, aby se neprotrhla.

2. Mleté maso ochutíme

Do mísy dáme mleté maso, dobře osolíme a opepříme, přidáme jeden žloutek, strouhanku, petrželku s majoránkou, horčici, cibuli a česnek. Vše začneme ručně zpracovávat - po částech přilijeme tolik mléka, aby sekaná držela tvar.

3. Šišku pečeme půl hodiny

Z masa vytvarujeme plát, umístíme do něj dvě oloupaná vejce a vytvarujeme šišku. Šišku potřeme bílkem a pečeme na 180 °C asi půl hodiny.

Ingredience

3 ks Vejce
ks
1 ks Cibule
1 stroužek Česnek (cca 90g)
ks
1 lžíce Boneco Premium Hořčice dijon 130g
ks
100 ml Tatra Trvanlivé polotučné mléko 1,5% 1l
2 g Pepř černý mletý
ks

Pokud využíváte funkci personalizace, upravíme zasílané nabídky tak, aby pro vás byly vždy zajímavé. Zohledníme na jaké zboží se u nás díváte (i když se nepřihlásíte), co nakupujete, jaké naše e-maily vás zaujmou a údaje, které z toho odvodíme. Personalizaci můžete samozřejmě kdykoliv (i před registrací) vypnout v sekci Nastavení soukromí .

Nebo