0
K pokladně

Pracny

Pracny

Délka přípravy

Do hodinky

Počet porcí

1 porce

Náročnost

Hodnocení

Ingredience

250 g Máslo
350 g Hladká mouka
250 g Cukr moučka
150 g Mleté ořechy
40 g Kakao
1 lžička Mletá skořice
1 špetka Hřebíček

Postup přípravy

1. Těsto

Všechny suroviny smíchejte a propracujte v hladké těsto.

2. Na plech

Těsto vtlačujte do formiček na pracny a následně dejte do vyhřáté trouby (asi 170°C) na 7 minut.

3. Na závěr

Vyklopte, nechte trochu vystydnout a obalte v moučkovém cukru s vanilkovým cukrem.

Pracny nechte uležet nejlépe tři týdny.

Nakupte potřebné ingredience

Máslo (250 g)

Hladká mouka (350 g)

Cukr moučka (250 g)

Mleté ořechy (150 g)

Kakao (40 g)

Mletá skořice (1lžička)

Hřebíček (1špetka)