Principy ochrany soukromí na Košík.cz

Košík.cz přizpůsobujeme na míru vám. Na základě vašeho chování na webu personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantní nabídky a produkty. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ nebo jakýkoli odkaz mimo tuto lištu souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a v reklamních sítích na dalších webech. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete kdykoli vypnout v Nastavení soukromí.

Vážení zákazníci, opět u nás můžete platit kartou u řidiče, nákup vám vyneseme do patra a vybereme zpět vratné obaly. Stále NENÍ MOŽNÉ platit v HOTOVOSTI.
Nevíte, co dnes uvařit? Vyzkoušejte naše báječné polévky nebo si objednejte hotová jídla pro celou rodinu zde.

Pistáciové rohlíčky

Pistáciové rohlíčky

Délka přípravy

Do hodinky

Počet porcí

1 porce

Náročnost

Hodnocení

Postup přípravy

1. Těsto připravíme den předem

Nejprve vyšleháme máslo pokojové teploty s prosátým moučkovým cukrem v hladký nadýchaný krém. Přidáme dva žloutky a znovu vše krátce prošleháme. Nakonec vmícháme jemně umleté pistácie a prosátou hladkou mouku se špetkou soli. Těsto zabalíme do potravinářské folie a necháme ho, nejlépe přes noc, odpočívat.

2. Tvarujeme rohlíčky

Předehřejeme troubu na 190 stupňů. Na plech s pečícím papírem tvoříme malé rohlíčky. Z těsta si můžeme uválet hada, z něj pak nařezat kousky a ohnout do tvaru rohlíčků. Nebo můžeme použít formu na rohlíčky a je to bez práce.

3. Opatrně obalujeme v cukru

Pečeme je cca 7 - 10 minut do doby, než začnou lehce zlátnout. Horké rohlíčky jsou velmi křehké, tak je velmi opatrně obalíme v moučkovém cukru.

Pokud využíváte funkci personalizace, upravíme zasílané nabídky tak, aby pro vás byly vždy zajímavé. Zohledníme na jaké zboží se u nás díváte (i když se nepřihlásíte), co nakupujete, jaké naše e-maily vás zaujmou a údaje, které z toho odvodíme. Personalizaci můžete samozřejmě kdykoliv (i před registrací) vypnout v sekci Nastavení soukromí .

Nebo