Pasta al pomodoro

Pasta al pomodoro

Délka přípravy

Rychlé

Počet porcí

1 porce

Náročnost

Hodnocení

Ingredience

1 x Gentile Těstoviny Spaghetti 500g
1 x 150 g Wine Food - Rajčata cherry červená oválná na stonku "Datterino" střapec (cca 150g)
50 ml Bartolini Olivový olej Quadra 500ml
1 x Inserbo Polpa z rajčat BIO 500g
1 x Campirossi Grana Padano 200g
2 stroužky Česnek čerstvý (cca 80g)
1 x Bazalka květináč "13 cm”
5 g Sůl
10 g pepř

Postup přípravy

1. Připravíme si ingredience

Oloupeme dva stroužky česneku a nakrájíme je na malé kousky. Rajčata omyjeme vodou a nakrájíme je na půl.

2. Dáme vařit těstoviny

Nachystáme si na plotnu hrnec s vodou. Dáme do něj lžíci soli a olivového oleje. Jakmile začne voda vařit, tak do ní dáme těstoviny a vaříme po dobu uvedenou na obalu.

3. Mezitím uvaříme omáčku

Na lžíci olivového oleje opečeme do zlatova kousky česneku a rajčat. Zalijeme rajčatovým sugem, přidáme nasekané lístky bazalky, sůl a pepř dle chuti.

4. A za minutku je hotovo

Uvařené těstoviny přemístíme do pánve s omáčkou. Na talíři ozdobíme bazalkou a strouhaným parmazánem.

Nakupte potřebné ingredience

Gentile Těstoviny Spaghetti 500g (1x)

Wine Food - Rajčata cherry červená oválná na stonku "Datterino" střapec (cca 150g) (1x 150 g)

Bartolini Olivový olej Quadra 500ml (50 ml)

Inserbo Polpa z rajčat BIO 500g (1x)

Campirossi Grana Padano 200g (1x)

Česnek čerstvý (cca 80g) (2 stroužky)

Bazalka květináč "13 cm” (1x)

Sůl (5 g)

pepř (10 g)