Jednohubky 4x jinak

Jednohubky 4x jinak

Délka přípravy

Do půl hodinky

Počet porcí

1 porce

Náročnost

Hodnocení

Ingredience

1 balení Bageta plátky
1 balení Česneková pomazánka
1 balení Plátky sušeného masa z divočáka
1 balení Okurky cornichorns
1 balení Klíčky
1 balení Pepř mletý
1 balení Pomazánka třená niva
1 balení Hruška plátky
1 balení Niva
1 balení Vlašské ořechy
1 balení Med
1 balení Tymián
1 balení Hummus se sušenými rajčaty
1 balení Sušená rajčata
1 balení Cizrna
1 balení Petržel hladkolistá
1 balení Feta
1 balení Hermelínová pomazánka
1 balení Hermelín
1 balení Granátové jablko semínka

Postup přípravy

1. JEDNOHUBKY S ČESNEKOVOU POMAZÁNKOU

Plátky bagety potřete česnekovou pomazánkou a poklaďte plátky sušeného masa z divočáka a podélně rozpůlenými okurkami. Pak už jen přidejte trochu klíčků a špetku čerstvě mletého pepře.

2. JEDNOHUBKY S TŘENOU NIVOU

Plátky bagety namažte pomazánkou s třenou nivou. Přidejte plátky hrušek a posypejte nadrolenou nivou a drcenými vlašáky. Na závěr pokapejte medem a ozdobte pár kousky nařezaného tymiánu.

3. JEDNOHUBKY S HUMMUSEM

Plátky bagety natřete humusem se sušenými rajčaty, poklaďte kousky sušených rajčat a cizrnou. Nakonec je nazdobte nadroleným sýrem feta a petrželkou.

4. JEDNOHUBKY S HERMELÍNOVOU POMAZÁNKOU

Plátky bagety natřete hermelínovou pomazánkou, poklaďte kousky hermelínu a ozdobte semínky granátového jablka a trochou klíčků.

Nakupte potřebné ingredience

Bageta plátky (1balení)

Česneková pomazánka (1balení)

Plátky sušeného masa z divočáka (1balení)

Okurky cornichorns (1balení)

Klíčky (1balení)

Pepř mletý (1balení)

Pomazánka třená niva (1balení)

Hruška plátky (1balení)

Niva (1balení)

Vlašské ořechy (1balení)

Med (1balení)

Tymián (1balení)

Hummus se sušenými rajčaty (1balení)

Sušená rajčata (1balení)

Cizrna (1balení)

Petržel hladkolistá (1balení)

Feta (1balení)

Hermelínová pomazánka (1balení)

Hermelín (1balení)

Granátové jablko semínka (1balení)