Jahodová bublanina z pohankové mouky

Jahodová bublanina z pohankové mouky

Délka přípravy

Do hodinky

Počet porcí

1 porce

Náročnost

Hodnocení

Ingredience

300 ml Berief Bio Ovesné mléko Natur 1l
230 g Šmajstrla Pohanková mouka 500g
50 g Bionebio Bio Kokos strouhaný 200g
100 g Diana Kokosový cukr organický 300 g
70 ml Lukana Slunečnicový olej 1l
40 g Natura Solamyl jemný bramborový škrob 250g
1 ks Dr. Oetker Originál Kypřicí prášek do pečiva 12g
500 g Rebarbora čerstvá, balení 500g
500 g Jahody vanička 500g

Postup přípravy

1. Přichystáme plech

Troubu rozehřejeme na 200 stupňů. Nachystáme si menší pekáček, nebo koláčovou formu a vyložíme ji pečícím papírem.

2. Zdobíme ovocem dle chuti

Všechny ingredience smícháme ve větší míse. Těsto nalijeme do formy a na povrch rozprostřeme nakrájené jahody a rebarboru. Můžeme použít i čerstvé, či zavařené meruňky, třešně, nebo džem.

3. Zdravá dobrota je na světě

Pečeme při 200 stupních 30 minut. Podáváme posypané cukrem, nebo strouhaným kokosem.

Nakupte potřebné ingredience

Berief Bio Ovesné mléko Natur 1l (300 ml)

Šmajstrla Pohanková mouka 500g (230 g)

Bionebio Bio Kokos strouhaný 200g (50 g)

Diana Kokosový cukr organický 300 g (100 g)

Lukana Slunečnicový olej 1l (70 ml)

Natura Solamyl jemný bramborový škrob 250g (40 g)

Dr. Oetker Originál Kypřicí prášek do pečiva 12g (1 ks)

Rebarbora čerstvá, balení 500g (500 g)

Jahody vanička 500g (500 g)