Rychlé
1 porce
Cibuli si nakrájejte opravdu najemno. Všechny ingredience na omáčku pak dejte do větší misky, dobře promíchejte a uložte do lednice do té doby, než budete burger jako takový finalizovat.
Gril rozpalte na 250 °C a z mletého hovězího vytvořte 4 přibližně stejné burgery. Z obou stran je lehce osolte a opepřete.
Na jednu stranu grilu umístěte menší plech a rozložte na něj plátky slaniny. Slaninu opečte dokřupava a odložte stranou.
Na rozpálený gril rozložte připravené maso a dejte na 5-6 minut opékat. Poté maso otočte, opékejte další 2-3 minuty a poté na každý dejte 2 plátky sýru čedar. Nechte další 3 minuty opékat, aby se maso dodělalo a sýr se mezitím roztekl.
Bulky na burger rozpulte a z každé strany zlehka potřete máslem. Bulky pak na grilu dozlatova opečte.
Na každou spodní část bulky dejte cca 2 lžíce omáčky. Poté už jen vrstvěte burger v pořadí – maso se sýrem, slanina, rajčata, cibule, salát a horní část bulky