Hotdogy se salátem coleslaw v japonském stylu

Hotdogy se salátem coleslaw v japonském stylu

Délka přípravy

Do půl hodinky

Počet porcí

1 porce

Náročnost

Hodnocení

Ingredience

10 plátky Koriandr květináč "13 cm”
2 ks Limeta (cca 80g)
100 g Agricol Poličanka Majonéza 95g
2 lžíce Country Life Cukr třtinový tmavý 500g
2 lžíce Rýžový ocet 300ml
5 ml Bonitas Bio Sezamový olej 250ml
500 g Zelí hlávkové červené (cca 2900g)
1 ks Cibule žlutá BIO (cca 500g)

Postup přípravy

1. Začneme salátem

Nejdříve si připravíme salát. Zelí nakrájíme na jemno, osolíme a rukou dobře promačkáme, aby z něj vytekla voda. Vodu scedíme. Nadrobno nasekáme i 1 cibulku a smícháme se zelím.

2. Smícháme se zbytkem surovin

Do mísy dáme majonézu, olej, rýžový ocet, cukr a limetovou šťávu dle chuti. Metličkou promícháme, výsledná konzistence musí být tekutější a mít hezky vyváženou chuť (kyselá a sladká). Salát smícháme s dresinkem, sezamovými semínky a dáme odležet do lednice.

3. Vrstvíme a je hotovo

Klobásky si dobře ogrilujeme. Na grilu přihrejeme i rohlíky. Pomažeme je kečupem, navrstvíme salát, na něj posadíme klobásky. Navrch zasypeme koriandrem a zakápneme limetou.

Nakupte potřebné ingredience

Koriandr květináč "13 cm” (10plátky)

Limeta (cca 80g) (2 ks)

Agricol Poličanka Majonéza 95g (100 g)

Country Life Cukr třtinový tmavý 500g (2 lžíce)

Rýžový ocet 300ml (2 lžíce)

Bonitas Bio Sezamový olej 250ml (5 ml)

Zelí hlávkové červené (cca 2900g) (500 g)

Cibule žlutá BIO (cca 500g) (1 ks)