Dýňový hummus

Dýňový hummus

Délka přípravy

Rychlé

Počet porcí

1 porce

Náročnost

Hodnocení

Ingredience

400 g Česká produkce - Dýně Hokaido (cca 900g)
3 lžíce Ballester Extra panenský olivový olej 500ml
250 g Bonduelle Vapeur Cizrna 310g
5 g Doyal Sezamová pasta Tahini 300g
2 lžíce Limmi 100% citrónová šťáva 200ml
4 g J.C. Horn Česnek sušený granulovaný 25g
2 g Kotányi Kurkuma mletá 35g
2 g Mida's Kmín římský mletý 100g
5 g Bad Reichenhaller Alpská sůl s jodem 500g
30 g Country Life Dýňová semínka česká 250 g
10 g Diana Sezam loupaný 100 g
1 ks Petržel listová květináč "13 cm”

Postup přípravy

1. Stačí umixovat

Všechny ingredience vložíme do mixéru a rozmixujeme dohladka.

2. Šup na talíř

Servírujeme s opraženými semínky a nasekanou natí petržele.

Nakupte potřebné ingredience

Česká produkce - Dýně Hokaido (cca 900g) (400 g)

Ballester Extra panenský olivový olej 500ml (3 lžíce)

Bonduelle Vapeur Cizrna 310g (250 g)

Doyal Sezamová pasta Tahini 300g (5 g)

Limmi 100% citrónová šťáva 200ml (2 lžíce)

J.C. Horn Česnek sušený granulovaný 25g (4 g)

Kotányi Kurkuma mletá 35g (2 g)

Mida's Kmín římský mletý 100g (2 g)

Bad Reichenhaller Alpská sůl s jodem 500g (5 g)

Country Life Dýňová semínka česká 250 g (30 g)

Diana Sezam loupaný 100 g (10 g)

Petržel listová květináč "13 cm” (1 ks)