Cheddar burger

Cheddar burger

Délka přípravy

Do hodinky

Počet porcí

1 porce

Náročnost

Hodnocení

Ingredience

4 ks Hamburgerová houska
4 ks Gurmet Hovězí burger
1 balení Směs salátů
1 balení Plátkový sýr cheddar
1 balení Snídaňová slaninka
1 balení Kečup
1 balení Majonéza
5 ks Rajčata
1 balení Nakládané okurky
1 ks Pepsi Cola

Postup přípravy

1. Krok

Osvědčenou klasiku a nejoblíbenější burger světa si připravíte snadno a rychle doma na pánvi, v troubě nebo na stolním grilu. Hlavní surovinou jsou kousky kvalitního hovězího mletého masa připraveného na burgery, které dochutíte solí a pepřem z každé strany. Maso pečte podobně jako steak, jen nezapomeňte, mleté maso se dělá rychleji, stačí 2–3 minutky z každé strany, a je dobré ho před vložením na gril rozprostřít na větší plochu, protože se maso při grilování stáhne.

2. Krok

Před tím, než začneme grilovat samotné maso, je potřeba si osmahnout slaninu dokřupava. Na rozdíl od klasické anglické slaniny nám snídaňová slanina dodá do burgeru nezapomenutelnou autentickou chuť. Než se slanina osmaží, nakrájíme okurky podélně na tenké plátky a stejně tak i rajčata.

3. Krok

Jakmile máme přípravu hotovou, rozpálíme gril a vložíme na něj maso. Asi minutku před dopečením dáme vedle masa rozpéct bulky naříznutou stranou dolů a pečeme dozlatova. Na téměř hotové kusy masa dáme opečenou slaninku a plátky cheddaru.

4. Krok

Než se sýr začne rozpouštět, namažeme opečené bulky kečupem a majonézou, přidáme salátek a už jen doplníme masem s rozpuštěným cheddarem, rajčátkem, okurkou a přiklopíme. Jedno balení od každé suroviny vám bude stačit na 4 burgery. Pokud budete chtít bulky čerstvé přímo od pekaře, nezapomeňte si je objednat s předstihem. Všechny suroviny najdete na kosik.cz.

Nakupte potřebné ingredience

Hamburgerová houska (4 ks)

Gurmet Hovězí burger (4 ks)

Směs salátů (1balení)

Plátkový sýr cheddar (1balení)

Snídaňová slaninka (1balení)

Kečup (1balení)

Majonéza (1balení)

Rajčata (5 ks)

Nakládané okurky (1balení)

Pepsi Cola (1 ks)