Burger s trhaným vepřovým masem a salátem Coleslaw

Burger s trhaným vepřovým masem a salátem Coleslaw

Délka přípravy

Do hodinky

Počet porcí

1 porce

Náročnost

Hodnocení

Ingredience

1 balení Maso
10 ml Olivový olej
300 g Krouhané bílé zelí (na salát)
1 ks Nastrouhaná mrkev (na salát)
5 lžic Majonéza
1 lžíce Krémová zakysaná smetana
1 lžička Hořčice
1 lžíce Cukr
1 lžíce Vinný ocet

Postup přípravy

1. Krok

Trhané vepřové maso si připravte dle návodu na obalu - 30 minut v troubě na 200 stupňů. Pak maso stačí jen natrhat vidličkou.

2. Krok

Tradičně se toto maso servíruje ve formě burgeru se salátem Coleslaw. Ten si připravíme následovně: bílé zelí nakrouhejte na tenké nudličky a oloupanou mrkev nastrouhejte na jemném struhadle. V menší misce smíchejte majonézu, zakysanou smetanu, hořčici, cukr, vinný ocet, sůl a čerstvě namletý pepř. Zálivku smíchejte se zeleninou a salát nechte odležet v lednici.

3. Krok

Hamburgerové bulky rozkrojte napůl, lehce opečte na kapce olivového oleje na pánvi nebo grilu a naplňte je trhaným vepřovým masem a salátem Coleslaw.

Nakupte potřebné ingredience

Maso (1balení)

Olivový olej (10 ml)

Krouhané bílé zelí (na salát) (300 g)

Nastrouhaná mrkev (na salát) (1 ks)

Majonéza (5lžic)

Krémová zakysaná smetana (1 lžíce)

Hořčice (1lžička)

Cukr (1 lžíce)

Vinný ocet (1 lžíce)