Principy ochrany soukromí na Košík.cz

Košík.cz přizpůsobujeme na míru vám. Na základě vašeho chování na webu personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantní nabídky a produkty. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ nebo jakýkoli odkaz mimo tuto lištu souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a v reklamních sítích na dalších webech. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete kdykoli vypnout v Nastavení soukromí.

Omlouváme se, ale vinou technických komplikací na straně banky nedokážeme zaručit 100% funkčnost platebních terminálů. Prosíme, mějte dostatečnou hotovost k zaplacení. Děkujeme za pochopení.

Brambory pečené v popelu

Brambory pečené v popelu

Délka přípravy

Do hodinky

Počet porcí

1 porce

Náročnost

Hodnocení

Postup přípravy

1. Brambory zabalíme do alobalu

Brambory dobře očistíme kartáčkem a osušíme. Propícháme vidličkou, pomažeme olejem a osolíme, zabalíme do dvou vrstev alobalu.

2. Nejlépe chutnají s pažitkou

Brambory pečeme zabalené v alobalu ve žhavém popelu asi hodinu, dáváme pozor, aby brambory byly mimo velký žár, spíš je umístíme na kraj ohniště. Podáváme se zakysanou smetanou a pažitkou.

Ingredience

20 ml Lukana Slunečnicový olej 1l
4 větvičky Pažitka květináč "13 cm”
ks

Pokud využíváte funkci personalizace, upravíme zasílané nabídky tak, aby pro vás byly vždy zajímavé. Zohledníme na jaké zboží se u nás díváte (i když se nepřihlásíte), co nakupujete, jaké naše e-maily vás zaujmou a údaje, které z toho odvodíme. Personalizaci můžete samozřejmě kdykoliv (i před registrací) vypnout v sekci Nastavení soukromí .

Nebo