Do hodinky
1 porce
Rozkrájíme a vypeckujeme švestky. Připravíme si kulatou koláčovou formu o průměru 26 cm. Lehce ji vymažeme kokosovým olejem. Na dno formy vyskládáme švestky rozpůlenou částí nahoru. Švestky zakápneme pomerančovou šťávou, pokapeme rýžovým sirupem, posypeme lehce skořicí.
Drobenku připravíme z pohankových vloček, mandlí, vanilkového aroma, ½ lžičky mleté skořice a 3 lžic rýžového sirupu. Drobenku zpracujeme rukama, nasypeme na švestky.
Pečeme na 200 stupňů asi 25 minut.
Průběžné ukládání vašich údajů nám pomáhá zjednodušit prohlížení supermarketu, zobrazovat obsah na míru a analyzovat návštěvnost stránek. Kliknutím na Přijmout vše vyjadřujete souhlas s tím, jak s vašimi údaji nakládáme.