0
K pokladně

Zapečené tortilky s fazolemi a kukuřicí

Zapečené tortilky s fazolemi a kukuřicí

Délka přípravy

Rychlé

Počet porcí

1 porce

Náročnost

Hodnocení

Ingredience

4 ks Santa Maria Pšenično-kukuřičná tortilla 336g
80 g Fazole černé celé 855g
100 g Agricol Čedar 50% bloček 200g
60 g Bonduelle Gold Zlatá kukuřice 170g
1 ks Barilla Basilico rajčatová omáčka s bazalkou 400g

Postup přípravy

1. Šup na pánev

Na velkou suchou pánev položíme 1 tortillu a hořák sporáku nastavíme na nízký výkon. Placku namažeme rajčatovou omáčkou nebo kečupem, posypeme fazolemi a kukuřicí a hojně zasypeme strouhaným sýrem.

2. Spojujeme

Nyní vše zakryjeme druhou plackou a tortilly otočíme, aby se sýr začal tavit a obě části se k sobě přilepily. Když je hotovo, zapečené placky necháme trochu zchladnout a nakrájíme na čtvrtiny.

Nakupte potřebné ingredience

Santa Maria Pšenično-kukuřičná tortilla 336g (4 ks)

Fazole černé celé 855g (80 g)

Agricol Čedar 50% bloček 200g (100 g)

Bonduelle Gold Zlatá kukuřice 170g (60 g)

Barilla Basilico rajčatová omáčka s bazalkou 400g (1 ks)