Uzenářský špíz

Uzenářský špíz

Délka přípravy

Do půl hodinky

Počet porcí

1 porce

Náročnost

Hodnocení

Ingredience

200 g Le & Co Anglická slanina speciál 200g
1 ks Farmářské uzeniny Staročeská klobása balení (cca 230g)
1 ks Ponnath Řezničtí mistři Bavorská grilovací klobása 200g
1 ks Cuketa (cca 450g)
1 ks Cibule červená (cca 250g)
250 g Rajčata Cherry červená 250g

Postup přípravy

1. Grilovat můžeme na jehlách i špejlích

Připravíme si špejle nebo jehly na špízy. Pokud budeme špízy grilovat na dřevěném uhlí, předem špejle namočíme do vody.

2. Střídavě napichujeme

Cuketu, cibuli, anglickou slaninu a oba druhy klobás nakrájíme na přibližně stejně velké kousky. Na špejle střídavě napichujeme klobásy, cukety, kousky cibule a cherry rajčata.

3. Podáváme s pečivem

Špízy opékáme ze všech stran na rozpáleném grilu. Hotové špízy podáváme s pečivem.

Nakupte potřebné ingredience

Le & Co Anglická slanina speciál 200g (200 g)

Farmářské uzeniny Staročeská klobása balení (cca 230g) (1 ks)

Ponnath Řezničtí mistři Bavorská grilovací klobása 200g (1 ks)

Cuketa (cca 450g) (1 ks)

Cibule červená (cca 250g) (1 ks)

Rajčata Cherry červená 250g (250 g)