Rychlé
1 porce
Nejprve rozpalte troubu na potřebný počet stupňů podle návodu na zadní straně obalu pizzy.
Vyjměte mozarellu z obalu, nakrájejte na tenčí plátky a s pomocí nože ji vyřízněte do tvaru strašidla. Z černých oliv zase vykrojte kolečka a malinké tečky.
Nyní se pusťte do zdobení pizzy. Fantazii se meze nekladou. Plátky mozarelly rozprostřete na korpus a přidejte nakrájené kousíčky oliv - naaranžujte z nich pusu a oči děsivých duchů.
Pizzu položte na plech vyloženým pečícím papírem, abyste ušetřili čas s následným umýváním. Pečte po dobu doporučenou na zadní straně obalu výrobku.
Když je pizza hotová, nakrájejte ji na čtvrtky pomocí ostrého nože a podávejte na sváteční stůl. Pokud máte doma i čerstvou bazalku, můžete kousky pizzy ještě přizdobit lísky bazalky. Dobrou chuť!