Silvestrovské jednohubky

Silvestrovské jednohubky

Délka přípravy

Do hodinky

Počet porcí

1 porce

Náročnost

Hodnocení

Ingredience

2 ks Řepa červená (cca 500g)
1 ks Lučina Smetanový termizovaný sýr 62,5g
1 ks Křen praný (cca 150g)
20 g Salát Polníček 125g
1 ks Nekton Losos uzený kousky 100g
1 ks Meggle Cottage cheese čerstvý sýr přírodní 180g
50 ks Kopr čerstvý svazek (cca 250g)
1 ks Tuc Original krekry 100g

Postup přípravy

1. Jednohubky s řepou

Řepu omyjeme, vložíme do alobalu, pečeme v troubě vyhřáté na 180 °C asi 40 minut. Po vychladnutí nastrouháme najemno. Přidáme Lučinu, smetanu a promícháme. Dochutíme solí, pepřem. Nakonec vložíme na nakrájené kousky pečiva a ozdobíme strouhaným křenem a polníčkem.

2. Krekry s lososem

Krekry rozdělíme na části, ozdobíme sýrem cottage, kouskem uzeného lososa a koprem.

Nakupte potřebné ingredience

Řepa červená (cca 500g) (2 ks)

Lučina Smetanový termizovaný sýr 62,5g (1 ks)

Křen praný (cca 150g) (1 ks)

Salát Polníček 125g (20 g)

Nekton Losos uzený kousky 100g (1 ks)

Meggle Cottage cheese čerstvý sýr přírodní 180g (1 ks)

Kopr čerstvý svazek (cca 250g) (50 ks)

Tuc Original krekry 100g (1 ks)