Sendvič s tvarohovo-pažitkovou pomazánkou

Sendvič s tvarohovo-pažitkovou pomazánkou

Délka přípravy

Rychlé

Počet porcí

1 porce

Náročnost

Hodnocení

Ingredience

2 lžíce Milko Bio Tvaroh měkký 250g
2 lžíce Milko Bio Zakysaná smetana 175g
1 ks Citrón (cca 180g)
3 g Solsanka Jedlá sůl s jodem 1kg
1 g Vitana Pepř černý mletý 18g
50 g Pažitka čerstvá řezaná, vanička 30g
1 ks Schär Pan Rustico - bezlepkový chléb 250g
250 g Rajčata cherry červená kulatá na stonku "Nelinka", vanička 250g - Čerstvě utrženo
7 ks Česká produkce - Ředkvičky s natí svazek (cca 140g)

Postup přípravy

1. Vše dobře promícháme

V malé míse smícháme tvaroh, smetanu, šťávu z citrónu, sůl, pepř a nasekanou pažitku. Dobře promícháme.

2. Mažeme a vrstvíme

Opláchneme ředkvičky a rajčata. Toastový chléb namažeme vrstou pomazánky, na to dáme plátky ředkviček a přiklopíme druhým toastem.

3. Dobrou chuť!

Zabalíme do papírového sáčku a přidáme k tomu pár rajčátek. Zdravá svačinka je na světě!

Nakupte potřebné ingredience

Milko Bio Tvaroh měkký 250g (2 lžíce)

Milko Bio Zakysaná smetana 175g (2 lžíce)

Citrón (cca 180g) (1 ks)

Solsanka Jedlá sůl s jodem 1kg (3 g)

Vitana Pepř černý mletý 18g (1 g)

Pažitka čerstvá řezaná, vanička 30g (50 g)

Schär Pan Rustico - bezlepkový chléb 250g (1 ks)

Rajčata cherry červená kulatá na stonku "Nelinka", vanička 250g - Čerstvě utrženo (250 g)

Česká produkce - Ředkvičky s natí svazek (cca 140g) (7 ks)