Nastavovaná kaše

Nastavovaná kaše

Délka přípravy

Do hodinky

Počet porcí

1 porce

Náročnost

Hodnocení

Ingredience

4 ks Brambory
0.4 lžíce Kroupy
2 stroužky Česnek
2 lžíce Máslo
100 ml Mléko
1 lžíce Majoránka
1 ks Půlka cibule
0.005 ml Lžička oleje
2 ks Vejce

Postup přípravy

1. Vaříme kaši

Nejprve si v osolené vodě uvařte kroupy do měkka. Pak je slijte. V jiném hrnci uvařte v osolené vodě s kmínem oloupané brambory. Do horkých brambor dejte rozpustit máslo a pak je rozšťouchejte, přilijte mléko a udělejte kaši.

2. Mícháme

Do bramborové kaše nyní nadrťte česnek, přidejte uvařené kroupy a sušenou majoránku a společně zamíchejte.

3. Cibulka a vejce

Nakrájejte si nadrobno půlku cibule a osmažte ji na pánvi dozlatova. Pak ji nechte ji okapat na papírové utěrce. Mezitím ve stejné pánvi udělejte volské oko. Kaši servírujte teplou se smaženým vejcem, cibulkou a posypanou čerstvou majoránkou.

Nakupte potřebné ingredience

Brambory (4 ks)

Kroupy (0.4 lžíce)

Česnek (2 stroužky)

Máslo (2 lžíce)

Mléko (100 ml)

Majoránka (1 lžíce)

Půlka cibule (1 ks)

Lžička oleje (0.005 ml)

Vejce (2 ks)