Jogurtový dip

Jogurtový dip

Délka přípravy

Superrychlé

Počet porcí

1 porce

Náročnost

Hodnocení

Ingredience

200 g Elinas Bílý jogurt řeckého typu 150g
2 ks Znojmia Okurky (5-7cm) 340g
5 g Kopr řezaný balený 30g
1 ks Citrón (cca 90g)
1 lžíce Ballester Extra panenský olivový olej 500ml
2 g Kotányi Mlýnek Mořská sůl s jodem 92g
2 g Kotányi Mlýnek Pepř černý 36g

Postup přípravy

1. Půl hrsti kopru vmícháme do jogurtu

Jogurt dáme do misky spolu s na drobno nakrájeným koprem.

2. Dokrájíme kyselé okurky

Sterilované okurky nakrájíme na menší kousky a vložíme do misky k jogurtu. Dochutíme solí, pepřem a šťávou z půl citrónu.

3. Hotovo za 5 minut

Vše zakápneme olivovým olejem a společně dobře promícháme.

Nakupte potřebné ingredience

Elinas Bílý jogurt řeckého typu 150g (200 g)

Znojmia Okurky (5-7cm) 340g (2 ks)

Kopr řezaný balený 30g (5 g)

Citrón (cca 90g) (1 ks)

Ballester Extra panenský olivový olej 500ml (1 lžíce)

Kotányi Mlýnek Mořská sůl s jodem 92g (2 g)

Kotányi Mlýnek Pepř černý 36g (2 g)