0
K pokladně

Grilované nektarinky s kokosovým krémem

Grilované nektarinky s kokosovým krémem

Délka přípravy

Do půl hodinky

Počet porcí

1 porce

Náročnost

Hodnocení

Ingredience

4 ks Nektarinka žlutomasá (cca 140g)
250 g Asia world Kokosové mléko 400ml
2 lžíce Sirup z agáve BIO 352ml
1 lžíce Limmi 100% citrónová šťáva 200ml
0 plátky Máta řezaná čerstvá karton 1kg
20 g Delmart Pistácie jádra loupaná 150g
10 g Ovocný salát Kokosové plátky 100g
10 g Jedlé květy mix 70g

Postup přípravy

1. Nektarinky ogrilujeme

Rozpálíme gril. Nektarinky rozpůlíme, zbavíme pecek a naskládáme na mřížku grilu. Opékáme z obou stran.

2. Kokosovou smetanu získáme z tuhé části mléka

Než se broskve ugrilují, připravíme krém. V misce smícháme kokosovou smetanu, agávový sirup, šťávu z citrónu, na jemno nasekanou mátu a vše spolu dobře promícháme.

3. Zdobíme

Na každou nektarinku dáme lžíci ochuceného krému, posypeme nasekanými pistáciemi, plátky kokosu a lístky čerstvé máty. Na závěr můžeme ozdobit jedlými květy.

Nakupte potřebné ingredience

Nektarinka žlutomasá (cca 140g) (4 ks)

Asia world Kokosové mléko 400ml (250 g)

Sirup z agáve BIO 352ml (2 lžíce)

Limmi 100% citrónová šťáva 200ml (1 lžíce)

Máta řezaná čerstvá karton 1kg (0plátky)

Delmart Pistácie jádra loupaná 150g (20 g)

Ovocný salát Kokosové plátky 100g (10 g)

Jedlé květy mix 70g (10 g)