Bacon burger Beyond Meat

Bacon burger Beyond Meat

Délka přípravy

Do půl hodinky

Počet porcí

1 porce

Náročnost

Hodnocení

Postup přípravy

1. Zpracujeme zeleninu

Nejprve si nachystejte všechny ingredience. Nakrájejte na tenké plátky rajče, nakládaný okurek a oloupanou cibuli. Omyjte salát a připravte si hezký list salátu.

2. Veggie slanina - začínáme

Mezitím si připravte slaninu z rýžového papíru. Rýžový papír nastříhejte na podélné pásky. V hlubokém talíři si smíchejte olej, sójovou omáčku, lahůdkové droždí, javorový sirup, papriku a sůl.

3. Veggie slanina - marinujeme

Do další mísy dejte vodu. Spojte dva plátky nastříhaného rýžového papíru a namočte je ve vodě. Nakonec je obalte v marinádě a skládejte na plech vyložený pečícím papírem.

4. Veggie slanina - pečeme

Slaninu pečte 15 minut v troubě při 150 stupních. Jakmile bude slanina upečená, tak si připravte maso.

5. Grilujeme burger

Beyond Meat osolte, opepřete a lehce pokapejte olejem z obou stran. Rozpalte pánev a burger opečte na středním plameni z každé strany asi 3-4 minuty.

6. Opečeme housku a servírujeme

Nakonec překrojte bulku na půl a opečte ji do křupava. Spodní část bulky pomažte kečupem, položte na ni salát, rajče, Beyond Meat, okurek, cibuli a plátky slaniny. Vrchní část bulky pomažte hořčicí a burger je hotov.

Ingredience

1 ks Beyond Meat
1 ks Bulka
2 ks Rajče
1 plátky Hlávkový salát
1 ks Nakládaný okurek
400 g Rýžový papír
4 g Uzená paprika
1 lžíce Plnotučná hořčice
1 ks Červená cibule
1 lžíce Olivový olej
2 lžíce Sojová omáčka
1 lžíce Lahůdkové droždí
1 lžíce Javorový sirup
1 ks Papír na pečení

Pokud využíváte funkci personalizace, upravíme zasílané nabídky tak, aby pro vás byly vždy zajímavé. Zohledníme na jaké zboží se u nás díváte (i když se nepřihlásíte), co nakupujete, jaké naše e-maily vás zaujmou a údaje, které z toho odvodíme. Personalizaci můžete samozřejmě kdykoliv (i před registrací) vypnout v sekci Nastavení soukromí .

Nebo