Do půl hodinky
1 porce
Nejprve si nachystejte všechny ingredience. Nakrájejte na tenké plátky rajče, nakládaný okurek a oloupanou cibuli. Omyjte salát a připravte si hezký list salátu.
Mezitím si připravte slaninu z rýžového papíru. Rýžový papír nastříhejte na podélné pásky. V hlubokém talíři si smíchejte olej, sójovou omáčku, lahůdkové droždí, javorový sirup, papriku a sůl.
Do další mísy dejte vodu. Spojte dva plátky nastříhaného rýžového papíru a namočte je ve vodě. Nakonec je obalte v marinádě a skládejte na plech vyložený pečícím papírem.
Slaninu pečte 15 minut v troubě při 150 stupních. Jakmile bude slanina upečená, tak si připravte maso.
Beyond Meat osolte, opepřete a lehce pokapejte olejem z obou stran. Rozpalte pánev a burger opečte na středním plameni z každé strany asi 3-4 minuty.
Nakonec překrojte bulku na půl a opečte ji do křupava. Spodní část bulky pomažte kečupem, položte na ni salát, rajče, Beyond Meat, okurek, cibuli a plátky slaniny. Vrchní část bulky pomažte hořčicí a burger je hotov.