Do dvou hodin
1 porce
Ve vodní lázni rozpustíme čokoládu společně s máslem, poté necháme lehce vychladnout. Mezí tím si rozemeleme máslové sušenky najemno, poté je smícháme s moučkovým cukrem a arašídovým máslem a vypracujeme hustou a lehce lepivou směs, která drží u sebe.
Jakmile je čokoláda již lehce vychladlá, připravíme si košíčky na muffiny. Na dno košíku nalijeme lžičku čokolády a dokonale čokoládu rozprostřeme, aby pokrývala dno celé.
Z arašídového těsta uděláme placičku, která má menší průměr než náš košíček, a položíme ji na čokoládu. Je důležité, aby se arašídová náplň nedotýkala stran košíčku.
Nyní přes náplň přelijeme lžíci rozpuštěné čokolády a uhladíme, aby ztekla i po stranách dolu ke dnu. Takto pokračujeme, dokud nemáme hotové veškeré košíčky.
Vložíme do lednice na cca hodinu, aby košíčky dokonale zatuhly.