0
K pokladně

Stir-fry tofu se zeleninou

Stir-fry tofu se zeleninou

Délka přípravy

Do půl hodinky

Počet porcí

1 porce

Náročnost

Hodnocení

Ingredience

180 g Lunter Tofu natural 180g
360 g Baby mix 180g (kukuřice baby, fazolky zelené, brokolice)
1 ks Cibulka lahůdková svazek
1 stroužek Česnek (cca 80g)
15 g Zázvor (cca 250g)
20 ml Bonitas Bio Sezamový olej 250ml
15 ml Kikkoman Sójová omáčka
3 g Bad Reichenhaller Alpská sůl s jodem 500g
250 g Lagris Rýže natural 500g
10 g Diana Sezam loupaný 100 g

Postup přípravy

1. Začneme s tofu

Nakrájíme všechny suroviny na menší kousky. Na trošce oleje ve woku opečeme zprudka ze všech stran kousky marinovaného tofu, není třeba ho solit. Když je opečené, vyndáme ho z pánve a dáme vedle na talíř.

2. Zázvor nasekáme na kousky

Ve zbylém oleji orestujeme nejprve jarní cibulku s česnekem a zázvorem a asi po půl minutě přidáme baby zeleninu. Zakápneme vše lžící sojové omáčky a zprudka restujeme asi 3 minuty. Dle chuti dosolíme. Pak přidáme tofu a necháme ho v zelenině prohřát. Podáváme s natur rýží posypané světlým sezamem.

Nakupte potřebné ingredience

Lunter Tofu natural 180g (180 g)

Baby mix 180g (kukuřice baby, fazolky zelené, brokolice) (360 g)

Cibulka lahůdková svazek (1 ks)

Česnek (cca 80g) (1 stroužek)

Zázvor (cca 250g) (15 g)

Bonitas Bio Sezamový olej 250ml (20 ml)

Kikkoman Sójová omáčka (15 ml)

Bad Reichenhaller Alpská sůl s jodem 500g (3 g)

Lagris Rýže natural 500g (250 g)

Diana Sezam loupaný 100 g (10 g)