Vlk mořský filet
cca 110 g- Země původu:
- Chorvatsko
- Oblast odlovu:
- Chorvatsko
- Latinský název
- Dicentrachus labrax
- Popis produktu
Filet z vlka mořského. Maso je čerstvé a určené k tepelné úpravě.
O produktu
Čerstvá dravá mořská ryba. Má bílé, aromatické a velmi jemné maso s nízkým obsahem kostí.
Mořský vlk je známý také pod názvem mořčák evropský, angličtina pro něj zas má název "Seabass". Typicky se vyskytuje ve východním Atlantiku a Středozemním a Černém moři.
- Způsob produkce
- Mořský chov
- Kategorie lovného zařízení
- Mořská akvakultura v klecích
- Skladovací podmínky
- Skladujte při teplotě od 0°C do 4°C
- Název a adresa výrobce
- INT SUP CW FISH JAŽLOVICE, ZDĚBRADSKÁ UL. 74, JAŽLOVICE, 251 01
- Složení
Ryby.
Alergeny | Hodnota |
---|---|
Ryby | Ano |
Popis ryb | Hodnota |
---|---|
Způsob produkce | Mořský chov |
Kategorie lovného zařízení | Mořská akvakultura v klecích |
Oblast odlovu | Chorvatsko |
Přestože se maximálně snažíme, aby všechny informace o výrobcích byly aktuální a správné, může dojít z důvodu aktualizace předpisů ke změně složek a dietetických informací. Proto si prosím vždy přečtěte etiketu na výrobku a nespoléhejte se pouze na informace poskytnuté na našich stránkách.