Zeelandia Vaječná melanž
Značka: Zeelandia
- Země původu:
- Německo
- Popis produktu
Pasterovaná vaječná melanž je dobře šlehatelná, což ji předurčuje k mnoha způsobům použití v kuchyni. Univerzální polotovar pro pekařskou výrobu a hlavně pro cukrářské účely. Melanž má stejné vlastnosti jako čerstvá vejce.
O výrobci:
Zeelandia byla založena roku 1900 H. J. Doelemanem, nejmladším synem holandského pekaře, a sídlí v Zierikzee (Nizozemsko) až dosud. Po celém světě zaměstnává přes 3000 zaměstnanců, působí ve více než 30 zemích a prodává pekařské a cukrářské potřeby a suroviny.
- Skladovací podmínky
- teplota 0-4°C, nesmí zmrznout, po otevření spotřebovat do 48 hodin
- Název a adresa výrobce
- Zeelandia spol s .r.o., MALŠICE 267, MALŠICE, 391 75
- Složení
VEJCE (99,9 %), regulátor kyselosti: kyselina citronová.
Výživové hodnoty (na 100 g) | Hodnota |
---|---|
Energetická hodnota | 577 kJ |
Energetická hodnota | 139 kcal |
Tuky | 9.7 g |
Z toho nasycené mastné kyseliny | 3.2 g |
Sacharidy | 1.2 g |
Z toho cukry | < 0.5 g |
Bílkoviny | 12 g |
Sůl | 0.35 g |
Alergeny | Hodnota |
---|---|
Vejce | Ano |
Přestože se maximálně snažíme, aby všechny informace o výrobcích byly aktuální a správné, může dojít z důvodu aktualizace předpisů ke změně složek a dietetických informací. Proto si prosím vždy přečtěte etiketu na výrobku a nespoléhejte se pouze na informace poskytnuté na našich stránkách.