Křupavá kůrčička, šťavnaté maso a vůně, ze které se hned sbíhají sliny. Pečená husa patří k tradičním pochoutkám na svatého Martina, ale zaboduje při jakékoli sváteční příležitosti. Dostane vás se zelím a knedlíky, ale doporučujeme ji vyzkoušet i na jablkách nebo bylinkách. Míříte spíš na něco lehčího? Sáhněte po krůtě nebo kuřeti a upečte si je dozlatova.Křupavá kůrčička, šťavnaté maso a vůně, ze které se hned sbíhají sliny. Pečená husa patří k tradičním pochoutkám na svatého Martina, ale zaboduje při jakékoli sváteční příležitosti. Dostane vás se zelím a knedlíky, ale doporučujeme ji vyzkoušet i na jablkách nebo bylinkách. Míříte spíš na něco lehčího? Sáhněte po krůtě nebo kuřeti a upečte si je dozlatova.