Pivovar Bizon vznikl roku 2011 v Čižicích, 12 kilometrů jižně od Plzně jako minipivovar s vlastní restaurací. Můžete tak ochutnat pivo přímo u zdroje a vidět na vlastní oči, jak se pivo dělá.
Vaříme živá nefiltrovaná a nepasterovaná piva s jemným zákalem, který je způsobený přítomností pivovarských kvasnic. Pivu dodávají bohatou plnější chuť a příznivě působí na lidský organismus. Ctíme tradice pivovarnictví, používáme prvotřídní suroviny a vlastní vodu z žulového podloží.
Slad Naše pivo vaříme z českého a moravského humnového sladu vytříbené kvality. Slad používáme z malé sladovny v Záhlinicích, kde se nepřetržitě vyrábí již od roku 1899 a ctí tradiční české řemeslo.
Chmel Používáme Žatecký poloraný červeňák, světově proslulý jemný aromatický chmel zaručující excelentní chuť a vůni piva. Tento chmel se pěstuje na chmelnicích na Žatecku v České republice.
Voda Voda je základní surovinou pro výrobu piva a ovlivňuje i jeho chuť. Vodu používáme z vlastního vrtu, Čižice a okolí leží na žulovém podloží. Plzeňská voda je měkká a je vhodná pro vaření spodně kvašených piv.