Viva la (Kom)vida
Komvida Organic Kombucha je fermentovaný nápoj s přirozeně se vyskytujícími bublinkami. Příběh kombuchy se začal psát už před 1000 lety. Kombucha se kdysi vyráběla ze 4 ingrediencí – zeleného čaje, cukru, scoby a vody. Tento recept byl použitý i při výrobě kombuchy Komvida, abyste si mohli vychutnat autentickou chuť tohoto fermentovaného nápoje.
Jak se vyrábí Komvida?
Komvida je vhodná po celý den. Vyzkoušejte ji například místo kávy k snídani, jako svačinu, po obědě pro lepší trávení nebo večer při posezení s přáteli. Přidejte pár kostek ledu, nakrájené lesní ovoce a drink je hotový.

Značku Komvida založily dvě podnikatelky, Nuria a Bea, na jihu Španělska ve městě Fregenal de Sierra, které se od vzniku značky stalo městem kombuchy.
Nuria a Bea vyzkoušely na výrobu kombuchy mnoho receptů a kombinací, dokud nevytvořily Komvidu, tu nejlepší kombuchu, kterou si můžete vychutnat i vy.
Nuria a Bea vyzkoušely na výrobu kombuchy mnoho receptů a kombinací, dokud nevytvořily Komvidu, tu nejlepší kombuchu, kterou si můžete vychutnat i vy.
