Tamási Maďarské škvarky
Nakupte více za méně
- Popis produktu
Maďarské škvarky jsou vyrobeny z vybrané suroviny.
Škvarky jsou zbytek tkáně, která zbude po vyškvaření tuku z tukové vrstvy zvířete. Často vznikají při škvaření vepřového sádla. Po škvaření je možno dochutit solí, kmínem či jinak. Vyrábí se také škvarková pomazánka, placky či škvarkové cukroví. Podobný produkt jako jsou škvarky lze vyrobit z jedlých lupenatých hub (např. holubinky) nebo z kukel bource morušového.
- Skladovací podmínky
- Skladujte chladu při teplotě do 24°C.
- Název a adresa výrobce
- TAMÁSI-HÚS KFT., György u.123, 7090 Tamási, Dózsa,
Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 82 dní
Aktuálně evidovaná trvanlivost produktu: 75 dní
- Složení
- Vepřový špek,Jedlá sůl
Přestože se maximálně snažíme, aby všechny informace o výrobcích byly aktuální a správné, může dojít z důvodu aktualizace předpisů ke změně složek a dietetických informací. Proto si prosím vždy přečtěte etiketu na výrobku a nespoléhejte se pouze na informace poskytnuté na našich stránkách.