0
K pokladně

Pejskar Papriková klobása

260 g
Původní cena
52,90 Kč
44,90 Kč 172,69 Kč/kg

Značka: Pejskar

Země původu:
Česká republika
Popis produktu

Pejskar Papriková klobása je přiměřeně pikantní, paprikové chuti, vyrobená z vepřového masa a sádla. Klobása je ideální na gril nebo na ohřátí. Vychutnejte si klobásu od českého výrobce Pejskar s poctivou kvalitou a delikátní chutí.

O VÝROBCI

Společnost Pejskar & spol., spol. s r.o. s provozovnou v Polici nad Metují patří k nejstarším výrobcům trvanlivých fermentovaných masných výrobků v České republice. Vždyť právě tady byl vyvinut jeden z prvních fermentovaných salámů, který byl na počest místa svého vzniku nazvaný Poličan.

 

Skladovací podmínky
Skladujte v suchu a chladu při teplotě 4-8°C.
Název a adresa výrobce
PEJSKAR & spol., spol. s r.o., Kostelecká 894/61, 196 00, Praha 9 – Čakovice, Provozovna: Žďárská 296, 549 54 Police nad Metují.
Trvanlivost

Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 13 dní

Aktuálně evidovaná trvanlivost produktu: 12 dní

Složení, alergeny a nutriční hodnoty
Složení

Vepřové maso 75%, vepřové sádlo, vepřové kůže, hovězí maso 5%, voda, bramborový škrob, jedlá sůl, koření, konzervant E 250, látka zvýrazňující chuť a vůni E 621, aroma, rostlinný olej, emulgátor E 471, modifikovaný škrob E 1420, stabilizátor E 450, zahušťovadlo E 415, cukr, živočišná bílkovina, maltodextrin, antioxidanty E 326, E 316, E 300, barvivo E 120, vepřové střívko.

Výživové hodnoty (na 100 g)

Energetická hodnota 0 kJ
Energetická hodnota 0 kcal
Tuky 21 g
Z toho nasycené mastné kyseliny 8.5 g
Sacharidy 3.5 g
Z toho cukry 3.4 g
Bílkoviny 14 g
Sůl 1.8 g

Přestože se maximálně snažíme, aby všechny informace o výrobcích byly aktuální a správné, může dojít z důvodu aktualizace předpisů ke změně složek a dietetických informací. Proto si prosím vždy přečtěte etiketu na výrobku a nespoléhejte se pouze na informace poskytnuté na našich stránkách.

1008660