Živina Indonéské rendang kari
- Popis produktu
Z jedné sklenice uvaříte 4-6 porcí indonéského rendang kari
Čistě rostlinného původu a je tedy vhodné i pro vegany
Vyrobené pouze z čerstvých surovin v Přerově
Příprava kari nezabere víc jak 15 minut
Jídlo jako z restaurace uvaříte doma za třetinovou cenu
Autentické Indonéské rendang kari z čerstvých surovin, které vzniklo ve spolupráci s šéfkuchařem a restauratérem Štěpánem Návratem.
Restovalo se pomalinku několik hodin, aby bylo krásně jemné. Z jedné sklenice připravíte snadno a rychle 6-10 porcí rendangu.
Rendang je slavnostní pokrm indonéské kuchyně. Skládá se z hovězího masa, které se nakrájí na kostky, a dusí se s kokosovým mlékem a touto kari pastou.
Přípravou se trochu podobá českému guláši nebo třeba francouzskému Beef Bourguignon. Maso můžete jednoduše nahradit jakýmkoliv rostlinným proteinem.
- Skladovací podmínky
- Skladování: Skladujte mimo sluneční záření při teplotě do 25 °C, po otevření uchovávejte v ledničce při teplotě do +7 °C a spotřebujte do 14 dnů.
- Název a adresa výrobce
- Farma Živina s.r.o., Polská 2400/1A, 12000 Praha
Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 323 dní
Aktuálně evidovaná trvanlivost produktu: 323 dní
- Složení
Olej řepkový, cibule červená, kokos strouhaný, chilli papričky (9 %), voda, zázvor, citrónová tráva, galangal kořen, česnek, limetový list, koření (< 2,4 %). Může obsahovat stopy skořápkových plodů, arašídů, sezamu, sóji, celeru a hořčice.
Výživové hodnoty (na 100 g) | Hodnota |
---|---|
Energetická hodnota | 1559 kJ |
Energetická hodnota | 377 kcal |
Tuky | 36 g |
Z toho nasycené mastné kyseliny | 8.1 g |
Sacharidy | 12 g |
Z toho cukry | 3.7 g |
Bílkoviny | 1.7 g |
Sůl | 0.7 g |
Přestože se maximálně snažíme, aby všechny informace o výrobcích byly aktuální a správné, může dojít z důvodu aktualizace předpisů ke změně složek a dietetických informací. Proto si prosím vždy přečtěte etiketu na výrobku a nespoléhejte se pouze na informace poskytnuté na našich stránkách.