Cornito Bezlepkové krekry natur
- Popis produktu
Bezlepkové krekry natur.
Jejich chuť a křupavost láká ty, kteří chtějí mlsat.
O výrobci
Profil naší rodinné firmy se skrývá i v názvu naší firmy, tedy vynechání lepku jako obilné bílkoviny při výrobě našich potravin. Poskytujeme tak pomoc lidem citlivým na mouku, celiakům, jejichž strava nemůže obsahovat tento protein, který najdeme v pšeničné, ječmenné, žitné a ovesné mouce. Proto je potřeba potravin z kukuřičné mouky, protože dnes je podle zdravotních průzkumů jeden ze sto padesáti lidí v Evropě citlivý na mouku.
Při výrobě používáme pouze přírodní suroviny. Námi vyráběné potraviny neobsahují žádné konzervanty ani barviva. Jako nejstarší maďarský výrobce garantujeme vždy vynikající kvalitu.
- Skladovací podmínky
- Skladujte v suchu při teplotě do 25°C.
- Název a adresa výrobce
- Gluténmentes BT, Hungary 7361 Kaposszekcső, Ifjúság u.52
Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 293 dní
Aktuálně evidovaná trvanlivost produktu: 293 dní
- Složení
Kukuřičný škrob 69%, kukuřičná mouka 9%, rostlinný margarín 10%, bramborové vločky 7%, sůl 2,4%, oregano, mletá rajčata, mletý česnek, mletá paprika.
Výživové hodnoty (na 100 g) | Hodnota |
---|---|
Energetická hodnota | 1761 kJ |
Energetická hodnota | 419 kcal |
Tuky | 8.6 g |
Z toho nasycené mastné kyseliny | 3.35 g |
Sacharidy | 83.4 g |
Z toho cukry | 2.49 g |
Vláknina | 1.5 g |
Bílkoviny | 2.9 g |
Sůl | 2.39 g |
Přestože se maximálně snažíme, aby všechny informace o výrobcích byly aktuální a správné, může dojít z důvodu aktualizace předpisů ke změně složek a dietetických informací. Proto si prosím vždy přečtěte etiketu na výrobku a nespoléhejte se pouze na informace poskytnuté na našich stránkách.