Vimeal Restované nudle se závitky
- Popis produktu
Co takhle spojit dva nejoblíbenější pokrmy v jeden unikát. Šťavnaté nudle s výtečnými autentickými kuřecími závitky Vás určitě nenechají klidné. Díky její úžasné chuti.
Návod k přípravě
Ohřev v mikrovlnné troubě
Odstraňte papírový obal a několikrát propíchněte fólii. Ohřejte zhruba na 4 minuty při výkonu 750W.
Na pánvi
Rozehřejte pánev s troškou oleje a restujte při vysoké teplotě 3-4 minuty.
O značce
Naše receptura se přenáší z generace na generaci a pro nás je nejdůležitější, aby byly všechny ingredience čerstvé a kvalitní. Díky tomu si můžete vychutnat pravou vietnamskou kuchyni, ať už jste kdekoliv - doma, v kanceláři či na cestách.
- Skladovací podmínky
- Skladujte při teplotě od 0°C do +7°C.
- Název a adresa výrobce
- Surimex s.r.o., Školní 27, 403 23 Velké Březno, Česká republika
Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 16 dní
Aktuálně evidovaná trvanlivost produktu: 16 dní
- Složení
Nudle ( PŠENIČNÁ mouka 96%, sůl, kypřící látka (E500), tavící sůl (E450), kurkuma), kuřecí maso, hlávkové zelí, cibule, mrkev, pórek, skleněné nudle (hrachový škrob, kukuřičný škrob, voda, zelené fazolky), rýžový papír (rýžová mouka, voda, sůl), jidášovo ucho, VEJCE, rostlinný olej, sůl, cukr, pepř, sušený česnek, látka zvýrazňující chuť E621, sušená citrónová tráva, sušená kurkuma, SÓJOVÁ omáčka ( voda, barvivo E150a, SÓJA 13,5%, sůl, PŠENIČNÁ mouka, barvivo E150c, látka zvýrazňující chuť E621, cukr, stabilizátor E415)
Výživové hodnoty (na 100 g) | Hodnota |
---|---|
Energetická hodnota | 677 kJ |
Energetická hodnota | 162 kcal |
Tuky | 4.39 g |
Z toho nasycené mastné kyseliny | 0.76 g |
Sacharidy | 23.6 g |
Z toho cukry | 1.03 g |
Bílkoviny | 6.66 g |
Sůl | 1.24 g |
Alergeny | Hodnota |
---|---|
Lepek | Ano |
Vejce | Ano |
Sója | Ano |
Přestože se maximálně snažíme, aby všechny informace o výrobcích byly aktuální a správné, může dojít z důvodu aktualizace předpisů ke změně složek a dietetických informací. Proto si prosím vždy přečtěte etiketu na výrobku a nespoléhejte se pouze na informace poskytnuté na našich stránkách.