Rybářství Chlumec Tuňák steak uzený

cca 200 g
Běžná cena
123,98 Kč 619,90 Kč/kg

Značka: Rybářství Chlumec

Země původu:
Maledivy
Oblast odlovu:
FAO 34
Vyrobeno:
Česká republika

Aktuální trvanlivost: 13 dní

Latinský název
Thunnus obesus
Druh
Tuňák zavalitý
Popis produktu

Uzený steak z tuňáka bez kůže. Uzeno teplým kouřem.

Uzení je jedním z nejčastějších způsobů jak prodloužit trvanlivost potraviny. Naše ryby udíme pomocí bukového nebo dubového dřeva. Díky tomu získává finální výrobek svou specifickou chuť a barvu. Proces přípravy ryb a jejich vlastní uzení je taková malá alchymie. Na počátku je vždy kvalitní vstupní surovina, dodržení postupu koupele v solné lázni a následně technologického postupu uzení, při kterém hlídáme každý krok opracování. Následuje chlazení ryb, aby se zachovala jejich kvalita a chuť.

Uzené ryby můžeme konzumat ihned po vyjmutí z obalu a to za studena. Výborné jsou do jakéhokoliv zeleninového salátu nebo třeba pomazánky s tvarohem.

O výrobci

V Rybářství Chlumec nad Cidlinou od roku 1993 hrdě navazují na tradici rybníkářství v Čechách, která sahá až do 14. století. Od té doby se toho hodně změnilo – zmodernizovala se řada postupů zpracování ryb a aplikovaly se nové poznatky při jejich chovu. Některé věci však zůstanou už navždy stejné. A to láska k řemeslu a kolektiv odborníků, který rozumí své práci a dělá ji svědomitě a s nadšením.

 

Způsob produkce
uloveno v moři
Kategorie lovného zařízení
kruhové zátahové sítě a čeřeny
Způsob použití
uzené
Skladovací podmínky
Skladujte při teplotě 0 až + 5°C.
Název a adresa výrobce
Rybářství Chlumec nad Cidlinou a.s.; B.Němcové 711/IV, 503 51 Chlumec nad Cidlinou, Česká republika
Trvanlivost

Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 14 dní

Aktuálně evidovaná trvanlivost produktu: 13 dní

Složení, alergeny a nutriční hodnoty
Složení

TUŇÁK steak, jedlá sůl.

Výživové hodnoty (na 100 g)

Energetická hodnota 660 kJ
Energetická hodnota 158 kcal
Tuky 5 g
Z toho nasycené mastné kyseliny 1 g
Bílkoviny 23 g
Sůl 1.6 g

Alergeny

Ryby Ano

Popis ryb

Způsob produkce uloveno v moři
Kategorie lovného zařízení kruhové zátahové sítě a čeřeny
Způsob použití uzené
Oblast odlovu FAO 34
Vyrobeno v Česká republika

Přestože se maximálně snažíme, aby všechny informace o výrobcích byly aktuální a správné, může dojít z důvodu aktualizace předpisů ke změně složek a dietetických informací. Proto si prosím vždy přečtěte etiketu na výrobku a nespoléhejte se pouze na informace poskytnuté na našich stránkách.

Kategorie, ve kterých se produkt nachází

1059341