- Popis produktu
Je to směs pro přípravu stejnojmenného italského dezertu. Připomíná jemný puding, který si vás získá smetanovou chutí s vanilkou. Hotovou Panna Cottu podávejte vychlazenou s čerstvým ovocem nebo přelivem z ovoce.
O výrobci:
Galbani je v Itálii jedničkou v produkci sýrů a sýrových specialit. Společnost dodává více než 300 produktů do více než 50 zemí světa. Za dnešním úspěchem stojí přes 130 let stará tradice.
- Skladovací podmínky
- Uchovejte při teplotě do +18°C. Po otevření uchovejte při teplotě od +2 °C do +8 °C a urychleně spotřebuje. V nezpracovaném stavu nezmrazujte.
- Složení
Pasterovaná SMETANA 46%, odstředěné MLÉKO, cukr, voda, jedlá želatina, modifikovaný škrob, vanilkové aroma MŮŽE OBSAHOVAT: Neuvádí se
Výživové hodnoty (na 100 g) | Hodnota |
---|---|
Energetická hodnota | 807 kJ |
Energetická hodnota | 194 kcal |
Tuky | 14 g |
Z toho nasycené mastné kyseliny | 8.8 g |
Sacharidy | 14 g |
Z toho cukry | 13 g |
Bílkoviny | 3 g |
Sůl | 0.09 g |
Alergeny | Hodnota |
---|---|
Mléko | Ano |
Přestože se maximálně snažíme, aby všechny informace o výrobcích byly aktuální a správné, může dojít z důvodu aktualizace předpisů ke změně složek a dietetických informací. Proto si prosím vždy přečtěte etiketu na výrobku a nespoléhejte se pouze na informace poskytnuté na našich stránkách.