Dr. Oetker Kyselina citrónová
20 gZnačka: Dr. Oetker
- Země původu:
- Slovenská republika
- Popis produktu
Kyselina citrónová pro potraviny v prášku. Hodí se na dochucení džemů, ovocných salátů a kompotů.
Kyselina citronová se přirozeně vyskytuje zejména v citrusových plodech (v citrónech, limetkách, grepech a pomerančích), ale i dalším ovoci a zelenině (v menší míře). Kyselina citronová má mnoho využití - v potravinách reguluje kyselost a zásaditost, zabraňuje růstu bakterií, kvasinek a plísní - tedy se používá jako konzervant). V tucích a olejích zabraňuje žluknutí. Kyselina citronová se však využívá i v kosmetice, farmaceutických výrobcích a v chemické výrobě.
O výrobci
Rodinná společnost Dr. Oetker nabízí nejrozmanitější dezerty v prášku, sladká a slaná jídla v prášku nebo práškové nápoje z prověřených a originálních receptur. Protože je v tuzemsku oblíbený, svůj sortiment neustále rozšiřuje. Cílem značky je vyrábět pokrmy s maximální péčí a z výhradně kvalitních surovin, aby byla zaručena kvalita a bezpečnost výrobků.
- Skladovací podmínky
- Skladujte v suchu.
- Název a adresa výrobce
- Dr. Oetker, spol. s r.o., Americká 2335, Kladno, Tel.: 312 830 210 (centrála)
- Složení
Kyselina citrónová. Může obsahovat oves, vejce, pšenici ,mléko, ořechy.
Výživové hodnoty (na 100 g) | Hodnota |
---|---|
Energetická hodnota | 0 kJ |
Energetická hodnota | 0 kcal |
Tuky | 0 g |
Z toho nasycené mastné kyseliny | 0 g |
Sacharidy | 0 g |
Z toho cukry | 0 g |
Bílkoviny | 0 g |
Sůl | 0 g |
Přestože se maximálně snažíme, aby všechny informace o výrobcích byly aktuální a správné, může dojít z důvodu aktualizace předpisů ke změně složek a dietetických informací. Proto si prosím vždy přečtěte etiketu na výrobku a nespoléhejte se pouze na informace poskytnuté na našich stránkách.