Ponnath Sušická klobása
- Popis produktu
Sušická klobása vybrané kvality od řeznických mistrů. Jedná se o tepelně opracovaný masný výrobek z vepřového masa ve střívku. Produkt je balen v ochrané atmosféře. Ideální je klobásu podávat s chlebem a křenem.
O VÝROBCI
Společnost Ponnath Řezničtí Mistři provozuje rodina s třistaletou řeznickou tradicí, což z ní dělá jednoho z nejdéle fungujících výrobců uzenin v celém Německu. Majitel Michael Ponnath dodnes ctí tradiční postupy při zpracování řeznických výrobků, přičemž je kombinuje s nejmodernějšími technologiemi a zodpovědným přístupem zaměstnanců k práci. Společnost neustále vyvíjí své recepty a přichází s novými uzenářskými specialitami nevšedních chutí, aby uspokojila vysoké nároky spotřebitelů. Jeden z jejích závodů se nachází i v České republice v Sušicích.
ZAJÍMAVOST
Klobásy mají prastarou tradici, znali je už Sumerové, či staří Řekové. Výrobek byl populární hlavně díky své trvanlivosti a nenáročnému skladování.
- Skladovací podmínky
- Skladujte při teplotě od 0°C do +5°C. Po otevření spotřebujte do 24 hodin.
- Název a adresa výrobce
- Ponnath ŘEZNIČTÍ MISTŘI, s.r.o., Pražská 117, 342 01 Sušice Česká republika
Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 17 dní
Aktuálně evidovaná trvanlivost produktu: 10 dní
- Složení
Vepřové maso 90%, pitná voda, jedlá sůl s jodem (jedlá sůl, jodičnan draselný), amaranth, koření, stabilizátor: difosforečnany, regulátory kyselosti: citronany sodné, octany sodné, uhličitany sodné, antioxidanty: kyselina L-askorbová, erythorban sodný, dextroza, extrakty koření, konzervant: dusitan sodný, vepřové střevo, kouř.
Výživové hodnoty (na 100 g) | Hodnota |
---|---|
Energetická hodnota | 1313 kJ |
Energetická hodnota | 318 kcal |
Tuky | 29.2 g |
Z toho nasycené mastné kyseliny | 12.6 g |
Sacharidy | 0.2 g |
Z toho cukry | 0.2 g |
Vláknina | 0.2 g |
Bílkoviny | 13.5 g |
Sůl | 2.1 g |
Přestože se maximálně snažíme, aby všechny informace o výrobcích byly aktuální a správné, může dojít z důvodu aktualizace předpisů ke změně složek a dietetických informací. Proto si prosím vždy přečtěte etiketu na výrobku a nespoléhejte se pouze na informace poskytnuté na našich stránkách.