
Velik


noce na K šíku Tipy a inspirace
Vyšperkujte si velikonoční tabuli pohoštěním podle bloggerky MamaChef, na které je radost pohledět. Připravila vám recept na ukázkové nadívané kuře z naší prémiové řady Authentic a jako zákusek tip na vymazlenou roládu jako od mistra cukráře. Navíc řemeslné velikonoční pivo pro tatínka a spousta tipů na sladký lup do nadílky (nejen) pro děti.
Velikonoční bestsellery
Koleda pro malé i velké
Velikonoce s Authenticem
Slavnostní chvíle si koledují o slavnostní pohoštění. Vykouzlete ho s naší prémiovou řadou Authentic, která označuje kuřecí a krůtí maso nejvyšší kvality přímo z českých farem, ale i unikátní řemeslné pivo Koledník, které pro nás jednou za rok vaří v pivovaru Bizon.
Jak na kuře s nádivkou

Doporučujeme využít farmářské kuře Authentic od pana Brázdy.

Kuře naplňte nádivkou a pod kůži vložte několik plátků másla.

Pečte na 180 °C s brambůrky, postupně přidejte další zeleninu.

Kuře rozporcujte a ozdobte zeleninou, bylinkami a špenátem.
Sladké velikonoce

Nadílka pro malé i velké
Kluci a pánové už jistě pletou pomlázky, tak se na ně náležitě vybavte. Připravili jsme pestrý výběr velikonočních sladkostí a pro případy nejvyšší nouze máme recept na vymazlenou roládu od Mamachef, která obměkčí srdce i těch nejhorlivějších koledníků.
Jak na roládu

Tajemství rolády tkví v tom, že těsto obsahuje i strouhanou mrkev.

Základem náplně je mascarpone, tvaroh smetanový sýr a rum (případně rozinky).

Pečte na 180 °C asi 7-10 minut a dávejte pozor, aby těsto nepopraskalo.

Ozdobte moučkovým cukrem nebo využijte i ořechy a cukrovinky.