0
K pokladně

Nejčerstvější maso a rybyvelkopohodlněaž na váš gril

Naklikat si vše pro GRILOVÁNÍ na jednom místě? To je teprve VELKOPOHODA!

Určitě doporučujeme vepřové Metro Chef a Cech Kozomín, které servírují profi restaurace, nebo makro ryby z celého světa, skladem už od 48 hodin po výlovu. A k nim dovezeme omáčky, pečivo a klíďo i brikety, ať nemusíte běhat po obchodech. Pro všechno prostě stačí sáhnout do jednoho Košíku!

Nejčerstvější maso a ryby

Velkotipy pána grilu

Velkopohoda u grilu

Grilujte na jistotu

Sepsali jsme vám přehled toho, na jakou vnitřní teplotu mířit u nejoblíbenějších druhů grilovaných dobrot, aby byly správně propečené. Měří se kuchyňským teploměrem v nejtlustší části masa. A pokud teploměr nemáte, omrkněte alespoň orientačními časy grilování.

Vepřová krkovička

63 °C
10-12 minut
z každé strany

Kuřecí stehenní řízky

74 °C
6-8 minut
z každé strany

Hovězí steak (medium)

58 °C
7-8 minut
z každé strany

Hovězí burger

71 °C
4,5 minuty
z každé strany

Rybí filet

63 °C
4 minuty
z každé strany

Vše ostatní na rošt

K dochucení a přikusování

Osvěžení k ohni

Na pečení i servírování

Párujte jako profík

Každý měsíc nový recept

Anna Částková alias
“Recepty od Aničky”

Rozpalte to s mistryní bleskových, jednoduchých jídel, se kterými zabodujete na každé grilovačce. Každý měsíc vás tu čeká nový recept, abyste se do konce léta nenudili.