0
K pokladně

Salát z grilované zeleniny

Salát z grilované zeleniny

Délka přípravy

Do půl hodinky

Počet porcí

1 porce

Náročnost

Hodnocení

Ingredience

1 ks Cuketa (cca 450g)
1 ks Paprika červená (cca 260g)
1 ks Paprika žlutá (cca 210g)
500 g Rajčata Cherry keřík 500g
1 ks Fenykl (cca 420g)
2 ks Cibulka lahůdková svazek
50 g Salát Rukola 125g
100 g Dodoni Feta čerstvý sýr ve vakuu 180g
2 lžíce Diana Piniové oříšky 100g
30 ml Ballester Extra panenský olivový olej 500ml
2 g Kotányi Mlýnek Mořská sůl s jodem 92g
2 g Kotányi Mlýnek Pepř černý 36g2

Postup přípravy

1. Připravíme zeleninu

Rozpálíme gril. Obě papriky přeřízneme napůl, vyjmeme semeník a společně s cuketou nakrájíme na kostky. Fenykl nakrájíme na plátky, jarní cibulku stačí jen přepůlit. Cherry rajčata grilujeme celá.

2. Opékáme dozlatova

Všechnu zeleninu naskládáme na aluminiový tácek na grilovaní. Ochutíme solí, pepřem a zakápneme olivovým olejem. Tácek se zeleninou vložíme na rozpálený gril a opékáme dokud okraje zeleniny nezačnou zlátnout. Pak stáhneme tácek z grilu.

3. Servírujeme

Grilovanou zeleninu smícháme s rukolou, zasypeme rozdrobenou fetou a opraženými piniovými oříšky.

Nakupte potřebné ingredience

Cuketa (cca 450g) (1 ks)

Paprika červená (cca 260g) (1 ks)

Paprika žlutá (cca 210g) (1 ks)

Rajčata Cherry keřík 500g (500 g)

Fenykl (cca 420g) (1 ks)

Cibulka lahůdková svazek (2 ks)

Salát Rukola 125g (50 g)

Dodoni Feta čerstvý sýr ve vakuu 180g (100 g)

Diana Piniové oříšky 100g (2 lžíce)

Ballester Extra panenský olivový olej 500ml (30 ml)

Kotányi Mlýnek Mořská sůl s jodem 92g (2 g)

Kotányi Mlýnek Pepř černý 36g2 (2 g)