ManaBurger™ SweetOnion

ManaBurger™ SweetOnion

Délka přípravy

Do půl hodinky

Počet porcí

1 porce

Náročnost

Hodnocení

Postup přípravy

1. Krok

Nejprve se pusť do přípravy koprového dresinku. Do mixéru dej obě hořčice, ocet, sirup, otrhaný kopr a krátce vše rozmixuj. Pomalu přilévej olivový olej a pokračuj v mixování, dokud se směs nespojí. Hotový dresink podle chuti osol, opepři a uchovej v chladničce.

2. Krok

V kastrolku rozehřej olivový olej a vsyp na plátky nakrájenou červenou cibuli. Přiklopené podus 15 minut a občas dobře promíchej. Až bude cibule zlatavá a zkaramelizovaná, vmíchej třitinový cukr a vinný ocet. Osol a opepři. Restuj a míchej ještě 5 minut, aby se puštěná šťáva změnila v sirup.

3. Krok

Mezitím si připrav mangovou salsu. Polovinu oloupaného manga rozmixuj se špetkou soli, pepře a limetkovou šťávou a poté přimíchej druhou půlku nakrájenou na drobné kostičky.

4. Krok

Rozmražený ManaBurger™ griluj na rozpálené pánvi, na grilu či v rozehřáté troubě z každé strany 2 - 3 minuty. Poté na něj polož plátek sýra a nech jej pár minut pod poklicí rozpustit. Housku rozkroj a nasucho opeč. Spodní část housky potři koprovým dresinkem. Přidej salátové listy a na ně polož burger se sýrem. Na sýr rozprostři lžíci cibulky a lžíci mangového dresinku. Přiklop horní polovinou housky a máš hotovo. Dobré chutnání!

Ingredience

4 ks ManaBurger™
2 lžíce Olivový olej
2 ks Červená cibule
1 lžíce Třtinový cukr
1 lžíce Balzamikový ocet
4 ks Housky
2 ks Snítky kopru na ozdobu
1 ks Mango
1 lžíce Limetková šťáva
5 g Sůl
5 g Pepř
4 lžíce Hrubozrnná hořčice
1 lžíce Bílý vinný ocet
1 lžíce Agávový sirup
5 ks Snítka kopru
2 lžíce Olivový olej

Pokud využíváte funkci personalizace, upravíme zasílané nabídky tak, aby pro vás byly vždy zajímavé. Zohledníme na jaké zboží se u nás díváte (i když se nepřihlásíte), co nakupujete, jaké naše e-maily vás zaujmou a údaje, které z toho odvodíme. Personalizaci můžete samozřejmě kdykoliv (i před registrací) vypnout v sekci Nastavení soukromí .

Nebo