Do půl hodinky
1 porce
Nejprve se pusť do přípravy koprového dresinku. Do mixéru dej obě hořčice, ocet, sirup, otrhaný kopr a krátce vše rozmixuj. Pomalu přilévej olivový olej a pokračuj v mixování, dokud se směs nespojí. Hotový dresink podle chuti osol, opepři a uchovej v chladničce.
V kastrolku rozehřej olivový olej a vsyp na plátky nakrájenou červenou cibuli. Přiklopené podus 15 minut a občas dobře promíchej. Až bude cibule zlatavá a zkaramelizovaná, vmíchej třitinový cukr a vinný ocet. Osol a opepři. Restuj a míchej ještě 5 minut, aby se puštěná šťáva změnila v sirup.
Mezitím si připrav mangovou salsu. Polovinu oloupaného manga rozmixuj se špetkou soli, pepře a limetkovou šťávou a poté přimíchej druhou půlku nakrájenou na drobné kostičky.
Rozmražený ManaBurger™ griluj na rozpálené pánvi, na grilu či v rozehřáté troubě z každé strany 2 - 3 minuty. Poté na něj polož plátek sýra a nech jej pár minut pod poklicí rozpustit. Housku rozkroj a nasucho opeč. Spodní část housky potři koprovým dresinkem. Přidej salátové listy a na ně polož burger se sýrem. Na sýr rozprostři lžíci cibulky a lžíci mangového dresinku. Přiklop horní polovinou housky a máš hotovo. Dobré chutnání!