ManaBurger™ SweetOnion

ManaBurger™ SweetOnion

Délka přípravy

Do půl hodinky

Počet porcí

1 porce

Náročnost

Hodnocení

Ingredience

4 ks ManaBurger™
2 lžíce Olivový olej
2 ks Červená cibule
1 lžíce Třtinový cukr
1 lžíce Balzamikový ocet
4 ks Plátky veganského cheddaru
4 ks Housky
1 ks Hrst směsi salátových listů
2 ks Snítky kopru na ozdobu
1 ks Mango
1 lžíce Limetková šťáva
5 g Sůl
5 g Pepř
4 lžíce Hrubozrnná hořčice
1 lžíce Bílý vinný ocet
1 lžíce Agávový sirup
5 ks Snítka kopru
2 lžíce Olivový olej

Postup přípravy

1. Krok

Nejprve se pusť do přípravy koprového dresinku. Do mixéru dej obě hořčice, ocet, sirup, otrhaný kopr a krátce vše rozmixuj. Pomalu přilévej olivový olej a pokračuj v mixování, dokud se směs nespojí. Hotový dresink podle chuti osol, opepři a uchovej v chladničce.

2. Krok

V kastrolku rozehřej olivový olej a vsyp na plátky nakrájenou červenou cibuli. Přiklopené podus 15 minut a občas dobře promíchej. Až bude cibule zlatavá a zkaramelizovaná, vmíchej třitinový cukr a vinný ocet. Osol a opepři. Restuj a míchej ještě 5 minut, aby se puštěná šťáva změnila v sirup.

3. Krok

Mezitím si připrav mangovou salsu. Polovinu oloupaného manga rozmixuj se špetkou soli, pepře a limetkovou šťávou a poté přimíchej druhou půlku nakrájenou na drobné kostičky.

4. Krok

Rozmražený ManaBurger™ griluj na rozpálené pánvi, na grilu či v rozehřáté troubě z každé strany 2 - 3 minuty. Poté na něj polož plátek sýra a nech jej pár minut pod poklicí rozpustit. Housku rozkroj a nasucho opeč. Spodní část housky potři koprovým dresinkem. Přidej salátové listy a na ně polož burger se sýrem. Na sýr rozprostři lžíci cibulky a lžíci mangového dresinku. Přiklop horní polovinou housky a máš hotovo. Dobré chutnání!

Nakupte potřebné ingredience

ManaBurger™ (4 ks)

Olivový olej (2 lžíce)

Červená cibule (2 ks)

Třtinový cukr (1 lžíce)

Balzamikový ocet (1 lžíce)

Plátky veganského cheddaru (4 ks)

Housky (4 ks)

Hrst směsi salátových listů (1 ks)

Snítky kopru na ozdobu (2 ks)

Mango (1 ks)

Limetková šťáva (1 lžíce)

Sůl (5 g)

Pepř (5 g)

Hrubozrnná hořčice (4 lžíce)

Bílý vinný ocet (1 lžíce)

Agávový sirup (1 lžíce)

Snítka kopru (5 ks)

Olivový olej (2 lžíce)