Jahodová tříšť s mátou a hroznovou šťávou

Jahodová tříšť s mátou a hroznovou šťávou

Délka přípravy

Do hodinky

Počet porcí

1 porce

Náročnost

Hodnocení

Ingredience

500 g Jahody
200 ml Hroznová šťáva
100 g Cukr krystal
1 balení Máta

Postup přípravy

1. Ledová tříšť

  1. Jahody umyjeme a rozmixujeme spolu s hroznovou šťávou a cukrem.  
  2. Připravenou směs dáme do mrazáku a vždy po 45 minutách promícháme vidličkou, dokud směs nezmrzne.  
  3. Hotovou tříšť ozdobíme mátou.  
  4. Náš tip: Pokud vám zbyly jahody, není nutné je vždy připravovat na sladko. Jejich chuť vynikne i v zeleninových salátech, do kterých je můžete v kombinaci s mátou přidat na osvěžení. Skvěle se také jahody doplňují se sýry. 

Nakupte potřebné ingredience

Jahody (500 g)

Hroznová šťáva (200 ml)

Cukr krystal (100 g)

Máta (1balení)