Dušený květák s hráškem a mrkví

Zhotovení: do 30 minut
Uživatelské hodnocení:

Instrukce:

1. Restujeme a dusíme

Květák rozebereme na růžičky, mrkev nakrájíme na špalíky a orestujeme na oleji. Podlijeme trochou vody, osolíme, přidáme kari a dusíme do poloměkka.

2. Dochucujeme

Přidáme kokosové mléko a čerstvý nebo rozmražený hrášek. Květák zjemníme přidáním Flory Original a vmícháme černé hořčičné semínko. Dochutíme koriandrem a chilli papričkami.
Dušený květák s hráškem a mrkví
Ingredience:
2 ks Mrkev pozdní praná volná (cca 200g)
500 g Květák (cca 900g)
2 lžíce Lukana Řepkový olej 1l
100 g Nowaco Hrášek 350g
200 ml Asia world Kokosové mléko 400ml
2 větvičky Koriandr květináč "13 cm”
5 ks Chilli papričky Rawit, balení 25g
4 g Vitana Kari koření 28g
5 g Labeta Hořčičné semínko 100g
20 g Flora Original 250g