Do hodinky
1 porce
Nejprve zbavíme bůček kůže a nakrájíme ho asi na 0,5 cm plátky. Připravíme si marinádu. V míse smícháme rybí a sojovou omáčku s olejem a medem, na měsíčky nakrájenou cibulí, na plátky nasekaným česnekem a zázvorem, pepřem a chilli. Do této směsi dáme marinovat bůček asi na jednu hodinu.
Troubu rozpálíme na 200 stupňů a zvolíme funkci gril. Namarinované kousky masa rozložíme na plech s pečícím papírem (ten je opravdu důležitý, protože marináda má tendenci se připalovat). Na plech dáme jen maso, ne kousky cibule, česneku atd. (Bůček můžete ogrilovat i na zahradním grilu.)
Bok dáme péct asi na cca 10 minut, až zezlátne, otočíme ho a grilujeme ještě z druhé strany dozlatova. Hotový bůček podáváme s vařenou rýží a volským okem. Porci posypeme nasekanou jarní cibulkou, chilli a sezamovými semínky.